Distortion 2.0

PROJEKT DISTORTION 2.0 er resultatet af et samarbejde mellem forskere, arkitekter og industrielle partnere. Formålet med projektet er at skabe nye overlap mellem forskning indenfor akustik og det byggede miljø, hvilket opnås ved at integrere lydgengivelse, design og produktion. Kombinationen af specialdesignede løsninger, computerbaseret akustisk simulation, parametriske modelleringsteknikker, digital produktion og udførelsen i eksklusive materialer muliggør udviklingen af to rum med specialindstillede akustiske ydeevner. Rummenes lydmæssige og æstetiske fornemmelse kan opleves på tæt hold. Projektet udfordrer den gængse opfattelse af akustik. Hvor det akustiske element ofte resulterer i en indskrænket løsningsmodel eller et kompromis, viser projektet en ny måde, hvorpå man kan udtænke og skabe lyd og arkitektur samtidigt.

arkiveret under Alle Projekter, Scenografi.