Distortion 1.0

PROJEKT DISTORTION 1.0 er en pavilion designet eksklusivt til Københavns Distortion festival. Den sanselige pavilion mixer lys, lyd, rum og de uendeligt transformerbare reflektioner til en ny virkelighed.Den digitalt fabrikerede, rekonfigurerbare og mobile pavilion er lavet af 151 individuelt afstemte lyd- og lys kegler, der er skåret i et akustiskt absorberende materiale. Med sit fokus på akustisk og visual fremførelse samt interaktion med den besøgende, bliver den sammensatte geometri, de parametriske designstrategier og simulationsteknikker et arkitoniskt udtryk for den Dionysiske følelse af Distortion festivallen. Under festivallen var den mobile installation en del af fire forskellige spillesteder og blev placeret udendørs, i en lille natklub, på gaden og i en tætpakket lobby. Under nattens fester kunne den besøgende bebo konstruktionen, der afslørede en kaleidoscopisk gylden overflade, som reflekterede bevægelse, lys, lyd og farve.

arkiveret under Alle Projekter, Udstillinger.